#GlobalEducationWeek – În cadrul Săptămânii Educației Globale, elevii clasei a IV-a A, de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Vânători, Galați îndrumați de prof. înv. primar Portase Maria au participat la activitatea ” Iubim Pacea”, desfășurând un brainstorming despre ce înseamnă Pace, au realizat o lucrare colaborativă privind solidaritatea pentru pace și au creat propria rețetă a păcii .

Preșcolarii grupei mare A de la Grădinița cu P.N.” Sf.Nicolae”, au desfășurat în săptămâna 13-19 noiembrie activitatea ”Pace pentru o planetă a păcii”, în cadrul Global Week 2023. Mesagerul păcii a ajuns la colegii din grădiniță, la elevii Școlii Gimnaziale ”Sfântul Nicolae”, Primărie, Poliția Locală, Biblioteca Comunală ,Poștă și în centrul localității.
”Porumbelul păcii” a fost desemnat simbolul lor preferat pentru pace și a transmis membrilor comunității mesajul copiilor de a avea dreptul la o viață liniștită și armonioasă.
Preșcolarii au fost coordonați de prof.înv.preșc. Areș Gina.

Joi, 08.12.2022 și Vineri 09.12.2022 s-a desfășurat activitatea Biodiversitatea cu Centrul Europe Direct prin grija Consiliului Județean Galați. Activitatea s-a desfășurat la clasa a VI-a de la Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae”, Vânători și la clasa a V-a de la Școala Gimnazială ”Maria Grecu”, sat Odaia Manolache.

Elevii școlii gimnaziale ” Maria Grecu” împreună cu cadrele didactice au desfășurat astăzi o activitate extracurriculară parte a unui proiect denumit ” Carnavalul Halloween-ului” în parteneriat cu Căminul Cultural din Odaia Manolache reprezentat prin Dna Micu Ancuța.
Graficul desfășurării activității a cuprins următoarele probe: ” Just Dance”, ” Karaoke”, ” Parada costumelor de Halloween”, ” Cea mai haioasă mumie” și jurizarea dovlecilor pictați sau sculptați.

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, de la ora 10,00, la Sat Costi a avut loc o activitate de ecologizare în cadrul unui proiect al primăriei Vânători, ìn parteneriat cu alte entități interesate de mediu la care au participat și elevii de la gimnaziu și cadrele didactice

Ziua Pământului – 22.04.2022

Ziua Națională a Lecturii – 15.02.2022